Healer i Odense, Birgitte Rasmussen

Healer i Odense

Behandling udenfor det etablerede system har altid været tilstede i min familie, og derfor har det altid været en naturlig del i mit liv.

For mig er det naturligt, at  forholde sig det hele menneske, når der opstår udfordringer i livet, uanset om det er sygdom eller smerter, eller om der er områder i ens liv, som ikke er optimale.

Min erfaring med de behandlinger, jeg selv udfører, er, at der er rigtig god mulighed for bedring.

Hvis man blot behandler symptomerne, er det et spørgsmål om tid, før det samme vender tilbage igen.

Mine behandlinger går i dybden, idet jeg finder og forløser de blokerede følelser, som er årsagen til det, der ikke fungere i dit liv lige nu. Der bliver på den måde ryddet op i det følelsesmæssige, det mentale og det fysiske.

​Siden 1990 har jeg selv benyttet forskellige former for alternativ behandling. I 2005 begyndte jeg at uddanne mig og bruge min viden på andre.

Mine uddannelser:

2019 – Udddannet Psykoterapeut med alternativ behandling (Uddannet hos Brooksgrove Education ved Anette Bækkelund)

Psykoterapeutuddannelsen indeholder følgende kurser:
Meta-Sundhed, Certificeret Tankefeltterapeut, Traumehealing med regressionsterapi, Hypnose, Reiki healing I, II og III, Coach- og spørgeteknik, Afhængighed, Vægttabskursus, “Stå Frem”, Kurser i Klinikdrift og Forberedelse til eksamen.

2008 – Clairvoyanceuddannelse ved Delphi Academy v./Martin Hulbæk

2005 – Uddannet healer hos ABC-center

​2014 – 2020 – Weekend-workshops i healing og medieskab v./Eamonn Downey

Derudover har jeg deltaget i mange supervisioner indenfor mine uddannelser, og jeg deltager stadig løbende i supervisioner.

Alternativ behandler Birgitte Rasmussen