Psykoterapeut, Healer og Clairvoyant

Hvem er Birgitte

Jeg er en ekspert i behandling af stress. Som psykoterapeut besidder jeg en bred vifte af teknikker, der kan hjælpe dig med at frigøre dig fra stress på alle niveauer – fysisk, psykisk og mentalt.

Min familie har altid benyttet alternative behandlingsmetoder uden for det konventionelle sundhedssystem, og dette har naturligt været en integreret del af mit liv.

Jeg tror på en holistisk tilgang til mennesket, når livets udfordringer opstår, uanset om det er sygdom, smerte eller psykiske belastninger.

Min ekspertise og mine behandlingsteknikker giver effektive resultater. Ved kun at behandle symptomerne forbliver problemet latent og vender tilbage før eller siden.

Mine behandlinger går i dybden ved at identificere og frigøre de følelsesmæssige blokeringer, der er årsagen til det, der ikke fungerer i dit liv i øjeblikket. Dette skaber balance på både det følelsesmæssige, mentale og fysiske plan.

Siden 1990 har jeg personligt udforsket forskellige former for alternativ behandling. I 2005 uddannede jeg mig som healer, og her begyndte jeg at benytte min viden til at hjælpe andre.

Jeg er født i 1967 og opvokset nordøst for Odense. Efter en Højere Handelseksamen kom jeg i lære i Odense Kommune.

Efter endt læretid fik jeg to børn, og i 1993 begyndte jeg at arbejde med tildeling af kropsbårne hjælpemidler og udbetaling af ydelser til pensionister i Odense Kommune. Senere udvidede mine opgaver sig til også at omfatte Borgerservice.

I 2008 skiftede jeg til en lignende stilling i Faaborg Midtfyn Kommune, hvor jeg arbejdede indtil jeg sagde mit job op den 1. september 2016 for at starte min egen virksomhed.

Min mand og jeg bor i Kværndrup på Midtfyn, hvor jeg også driver min praksis. Vi har været sammen siden 2001 og har i alt 4 voksne børn, som har forladt reden.”

Mine uddannelser:

2022 – Feminint Lederskab v/Line Bram

2020-2021 – Coachingforløb

2019 – Psykoterapeut med alternativ behandling v/Brooksgrove Education ved Anette Bækkelund

Psykoterapeutuddannelsen indeholder følgende kurser:
Meta-Sundhed, Certificeret Tankefeltterapeut, Traumehealing med regressionsterapi, Hypnose, Reiki healing I, II og III, Coach- og spørgeteknik, Afhængighed, Vægttabskursus, “Stå Frem”, Kursus i Klinikdrift og Forberedelse til eksamen.

2008 – Clairvoyanceuddannelse ved Delphi Academy v./Martin Hulbæk

2005 – Healer ved ABC-center

​2014 – 2020 – Weekend-workshops i healing og medieskab v./Eamonn Downey 1 week-end årligt.

Derudover har jeg deltaget i mange supervisioner indenfor mine uddannelser.

Jeg er til stadighed i udvikling og selvudvikling og lærer hele tiden nye ting, som jeg kan give videre.

Slip stressen og få et lykkeligt liv med ro, overskud og glæde.

Meld dig ind i min Facebook-gruppe for stressramte kvinder allerede i dag.

Her finder du meditationen, som giver øjeblikkeligt ro.

I gruppen deler jeg min viden, tips og råd vedrørende stress.