Sådan foregår en terapi

En terapi hos mig varer 90 minutter.

Den kan hjælpe dig til at blive fri af stress, angst, depression, smerte mv.

Terapien kan give dig

  • lethed 
  • glæde
  • ro
  • balance
  • større livskvalitet
  • højere selvværd
  • positiv forandring af dit liv, som smitter af på alt.

Allerede efter første behandling vil du føle dig lysere og lettere, fordi du har givet slip på noget af det tunge i dig.

Vi begynder med en samtale, om årsagen til din henvendelse. Under samtalen pejler jeg mig ind på, hvor og hvad vi skal begynde med

Nogle har behov for 30-40 minutter samtale, imens andre er klar til at gå i gang med terapien efter 5-10 minutter. Det er meget individuelt.

Jeg arbejder med følelser, idet det er følelserne fra vores traumer, som styrer vores liv, og de definerer vores syn på os selv.

Vi taler sammen under terapien, så du får sat ord på det, der dukker op.

Jeg mærker og ser din energi, og formidler det til dig, som jeg får ind clairvoyantisk, for det er noget, du skal bruge, for at give slip.

Efter terapien har vi en afsluttende samtale, og jeg sikrer mig, at du er ok, inden du går.

Vi finder sammen de ting, du er taknemmelig for og nogle positive sætninger, som vi skriver vi ned til dig. Det er lektier med positiv indvirkning til dig imellem terapierne.

——

Årsagen
Årsagen til det, der fylder i dig lige nu, ligger oftest tilbage til, da du var under 7 år gammel.

Ja, du læste rigtigt! Så mange år har dine overbevisninger om dig selv, andre og livet boet i dig. 

Jeg har dog erfaring med, at vi ikke nødvendigvis skal gå tilbage til barndommen og arbejde for at hjælpe dig fri.

Hvis noget ikke fungere i din hverdag nu, er det en trigger fra din barndom, og altså noget, som har en tråd tilbage dertil.

Det er meget nemmere for dig at mærke dine følelser i nuet og gå i dybden dér, end at rode rundt i noget fra din barndom, som du ikke kan huske.

Genkendelse
Det er sådan, at små børn, tager
alt til sig ufiltreret, og alt det lægger sig i vores underbevidsthed. Vores liv er præget af de oplevelser, vi har haft som lille barn. Præget af situationer, hvor vi ikke er blevet mødt og præget af det miljø, vi er vokset op i. Situationer, hvor vi oplevede skyld eller skam og ikke følte os gode nok.

Når vi senere i vores liv møder situationer, som minder om de, fra vores barndom, så genkender vores celler, vores nervesystem, vores energi dem og reagerer med de samme følelser og samme fysiske ubehag, som vi havde i situationen dengang. Det foregår helt automatisk, og er ikke noget, som du styrer.

Genkendelse af en situation kan både være selve situationen, en stemme, et ansigtsudtryk, en måde folk taler til dig på, en duft, en bestemt madvare eller noget helt andet.

Slip stressen og få et lykkeligt liv med ro, overskud og glæde.

Meld dig ind i min Facebook-gruppe for stressramte kvinder allerede i dag.

Her finder du meditationen, som giver øjeblikkeligt ro.

I gruppen deler jeg min viden, tips og råd vedrørende stress.