Terapi på Fyn

STRESSFRI

Jeg hjælper stressramte kvinder med at blive stressfri og få et fantastisk liv med ro, glæde og overskud.

Har du ladet den ene uge efter den anden gå og håbet på, at din stress ville forsvinde af sig selv, og så er det kun blevet værre?

Har du benyttet forskellige redskaber og værktøjer, for at få bugt med stressen, men når du stopper, så vender symptomerne tilbage?

Stress går ikke væk af sig selv!
Stress går ikke væk af sig selv, og den forsvinder ikke med symptombehandling.
Den opstår ikke fra noget på overfladen, og derfor hjælper det heller ikke bare at kradse her.

Stress skal behandles i dybden, for at den kan slippe sit greb.
Der ligger en eller flere årsager bag stressen, med både følelsesmæssigt og fysisk ubehag og blokerer for, at du kan leve dit liv fuldt ud. Disse blokeringer skal der løses op for, for at du kan blive stressfri.

Ligesom hvis du skal af med en busk i haven. Du kan ikke bare save den af ved jordoverfladen, så skyder den bare nye skud igen.
Du skal ned og have fat i rødderne og løsne dem for jord, så du kan få busken op.

Symptomer på stress:
Som stressramt oplever du højst sandsynligt at blive overvældet af følelser som ensomhed, magtesløshed og utilstrækkelighed, tomhed, sorg og vrede, og måske har du en kort lunte. 

Du kender nok også til, at dit samliv med din partner er gået ned ad bakke eller måske er stoppet helt, og det er deltage i sociale arrangementer er nærmest ikke eksisterende.

Måske oplever du uro i hele kroppen, dårlig mave, hovedpine, trykken for brystet, hjertebanken, spændinger i nakke og skuldre, glemsomhed, og tankerne kører med 120 km. i timen, og du kan ikke sove.

Nogle gange står du måske endda nede i Rema eller Netto og får lyst til at græde, eller du har lagt mærke til, at du hurtigt bliver irriteret og vred indeni over ingenting.

Kender du det?

Det her kan mit stressforløb:
Forestil dig et fantastisk liv, hvor

 • Knuden i maven er væk og erstattet af ro!
 • Hovedpinen er erstattet af frihed og lethed!
 • Klumpen i halsen presser ikke længere og giver dig nu frihed til at tale og trække vejret let og uproblematisk helt ned i maven!
 • Trykken i brystet er lettet og erstattet af glæde!
 • Spændingerne i kæben og nakke/skuldre er løsnet og giver dig mere afslappethed og større velvære!

Du vil mærke hvordan du blomstrer. Ro, glæde og overskud bliver en naturlig del af dit liv og din hverdag.
Dit selvværd øges og gør dig i stand til

 • At stå op for dig selv og sige fra
 • At blive den mor og partner, du af hele dit hjerte gerne vil være
 • At deltage i de sociale arrangementer, du ønsker at være en del af
 • At tage styringen i dit liv, så du kan få det liv, du drømmer om


Lyder det for godt til at være sandt?

Det er det ikke.
Jeg tilbyde at hjælpe dig på din rejse mod et liv som stressfri, uanset om du kommer til mig for at få taget stressen i opløbet, om du er sygemeldt med stress eller om du har “kronisk” stress, som har stået på altid eller i mange år.

Jeg har mere end 10 års erfaring med stressbehandling og gode resultater.

Jeg arbejder med stressen både på det fysiske, det mentale og det følelsesmæssige plan ved hjælp af bl.a. healing, og sammenkoblingen mellem healing og mine clairvoyante evner, letter processen for dig, hvilket er unikt og det, der gør, at du siger farvel til stress og goddag til

 • Glæde
 • Velvære
 • Ro
 • Klarhed
 • Overskud
 • Balance
 • Indre fred

Det er ikke en fjern realitet at blive stressfri, selvom det kan virke uoverskueligt at gøre noget ved det, og det er dig selv, der skal tage beslutningen om, at du ønsker et stressfrit liv, men jeg lover at være der sammen med dig både i terapierne og imellem terapierne.

 

Du har selv ansvar for at hele dine traumer
Dine tanker og overbevisninger om dig selv har du med dig fra din barndom. Det kan f.eks. være:

 • Jeg er ikke god nok (Det kan komme til udtryk ved, at du føler, at du ikke lever op til dine egne eller andres krav)
 • Jeg er forkert/anderledes (Du har hele dit liv følt, at du var anderledes end andre, eller du har altid følt dig forkert)
 • Jeg er alene/ensom (Du kan være blandt familie og venner og stadig føle dig alene/ensom, og måske er du begyndt at trække dig mere ind i dig selv, og holdt op med at deltage i sociale arrangementer)

Allerede som lille barn vil vi bare elskes og accepteres for den, vi er, og det vil vi stadig som voksne.

Men skæld ud, irettesættelser, nedgørelse eller måske endda slag, lærte os at tilpasse os og gøre det, som i de voksnes øjne, var korrekt opførsel eller udførsel. Når vi troede, at vi ikke var elsket, ændrede vi adfærd, så vi passede ind. Vi ville jo bare gerne elskes.

Ingen lever uden at gøre noget, de fortryder, og vi har ikke selv påført os vores traumer, men vi har selv ansvar for at hele dem.


Er det nu, du skal heles og være stressfri?


Længere nede kan du læse om indholdet i mit stressforløb.


Jeg har oprettet en Facebook-gruppe ”Stressfri for altid” for stressramte kvinder. Her deler jeg min viden, tips og råd om stress.

Du kan melde dig ind her

 Kundeoplevelser:

❤️Allerede efter første gang svævede jeg på en sky, og det gør jeg stadig.
Lisbeth

❤️Allerede efter 2. gang var tankemylderet væk, og der var mere ro.
Kirsten

❤️Efter min 1. terapi hos dig, er der sket en ændring. Jeg føler mig ikke længere som en byrde for folk.
Sofie

❤️Efter mit forløb på 5 terapier, er mit selvværd vokset, jeg står mere i sig selv og får sagt fra. Jeg sover om natten og har det markant bedre.
Charlotte

❤️Jeg har flyttet mig mentalt, og mine tanker om mig selv, og måden jeg ser mig selv på er ændret markant En utrolig smuk og mægtig stærk oplevelse.
Inger

Jeg tilbyder et unikt individuelt stressforløb med fokus på dig og din trivsel, som indeholder:

 • 8 terapier à 1½ time som indeholder samtale, healing, clairvoyance og coaching, som gør, at du giver slip på stressen, får balance og klarhed i dit liv.
  Du vil allerede efter 1 eller 2 terapier begynde at mærke en forskel i form af lettelse og ro indeni, mindre tankemylder og bedre søvn.
 • En affirmations-/taknemmeligheds-dagbog, som er personlig, og som du får med dig hjem. Vi udfylder den sammen efter hver terapi med positive sætninger specielt til dig, og med alt det, du er taknemmelig for.

  Denne bog er med til at holde et positivt fokus og løfte dig imellem terapierne.

 • Muligheden for at kontakte mig imellem terapierne, hvis du har spørgsmål, mangler råd, eller hvis du står i en akut krise med din stress.
  Du skal vide, at jeg støtter dig 100% i din proces både i og udenfor terapierne, og derfor bliver du ikke ladt alene.
 • 3 lydfiler til evigt eje, som sendes til dig straks efter betaling, som indeholder:
 • “Godnat” En meditation med healing. Meditationen sænker din energi og giver dig ro, og er velegnet til at putte i ørerne, når du skal sove.
 • “Jordforbindelse“ En healingsmeditation, som giver øjeblikkeligt ro og skaber jordforbindelse. Som stressramt er man meget oppe i sit hoved og derfor er det vigtigt at blive groundet.
 • “Chakrahealing” Healing og balancering af 8 chakraer. Et chakra er et energicenter, som forbinder det følelsesmæssige, det mentale og det fysiske. Hvis der er ubalance i dit liv, er der også ubalance i dine chakraer, og derfor skal der bringes balance her også.

  De 3 lydfiler giver dig ro og styrker dig imellem terapierne.

Hvad er det værd for dig, at blive stressfri, få overskud og styrke til at stå op for dig selv? Og hvad er det værd for din familie?

Stressforløbet koster 11.995 kr.

Du booker en tid til din første terapi her
ved at vælge “Stressforløb”

 • For at give dig mulighed for at vælge uden risiko for at forpligte dig til noget, som måske ikke passer til dig, tilbyder jeg denne løsning:
  Du kan booke en tid til terapi som ovenfor, uden nogen forpligtelse til et længere forløb. Efter denne terapi kan du evaluere, om et stressforløb er noget for dig, eller om det ikke passer til dine behov.

  Du betaler kun for denne ene terapi, og der er ingen forpligtelser til yderligere forløb.

  At prøve er ofte den bedste måde at finde ud af, om noget er det rigtige for én.

Ratebetaling
Hvis du har brug for det, har du mulighed for at dele betalingen op i 2 eller 3 rater.
Kontakt mig via kontaktformularen her eller ring til mig på tlf. 60700747, så finder vi en løsning, som passer til dig.

Det vigtigste for mig (og især for dig selv og dine nære) er, at du kommer i gang med at ændre dit liv nu.

Vi mennesker er ikke ens og responderer ikke ens på terapierne, og der er forskel på hvad og hvor meget, vi ønsker at opnå, og derfor er der forskel på, hvor mange terapier, der skal til for at blive helt stressfri.

Hvilken værdi vil det have for dig at blive stressfri? Hvad vil det give dig, at blive stressfri? Og er det nu, du ønsker at tage styringen i dit liv, i stedet for at lade dig begrænse og styre af stress, så du ikke kan være der fuldt ud for din familie, og kun lever dit liv i en begrænset udgave – begrænset af stress?

 

Hvis du er i tvivl
Hvis du har spørgsmål, som du ønsker svar på, inden du kan beslutte dig for om det skal være det ene eller det andet, eller om det overhovedet skal være, kan du

Booke 30 minutters gratis afklarende samtale her

Slip stressen og få et lykkeligt liv med ro, overskud og glæde.

Meld dig ind i min Facebook-gruppe for stressramte kvinder allerede i dag.

Her finder du meditationen, som giver øjeblikkeligt ro.

I gruppen deler jeg min viden, tips og råd vedrørende stress.