Behandlinger med healing

Jeg benytter altid healing i mine terapier. Idet jeg er uddannet healer, kan jeg slet ikke lade være. I løbet af terapien, modtager jeg desuden informationer, som jeg siger videre til dig, og som er vigtige for og skal benyttes i din terapi. 

ALT er energi – f.eks. sten, træ, vand og vi mennesker.

Healing er ikke håndgribeligt. Nøjagtig som det, at du kan ringe fra din mobiltelefon til din mor eller ven/veninde, heller ikke er det. Man kan ikke på den måde tage fysisk fat i healingsenergierne og mærke dem, lige som når du tager fat om en kop, og så alligevel….. Når jeg healer, kan jeg mærke energifelterne med mine hænder, og jeg kan mærke healingen fra mine håndflader, og det mærkes lidt, som om jeg har noget i hænderne. 

Healing mærkes forskelligt for de, som bliver healet. Nogle føler det, som om de svæver, nogle føler at de synker ned i stolen.

Nogle mærker trykken, pressen, murren eller lignende de steder, hvor healingen arbejder.

Nogen ser forskellige farver bag deres lukkede øjne.

Nogle få synes ikke, at de mærker noget, men ofte viser det sig, at de blev meget afslappede under healingen, eller faldt i søvn.

Der er ingen af måderne at opleve healing på, der er mere rigtigt end  den anden. Vi har hver vores måde at opleve healing på.

Jeg ser energierne, når jeg healer, og jeg ser, når lyset og energien omkring dig skifter, og mine kunder mærker også dette skift i sig.

Ikke alle kan se energier, men alle kan mærke dem – også dig.

Du har sikkert prøvet at komme ind i et rum, hvor der er dårlig stemning? Selvom ingen siger noget, mærker du alligevel den dårlige energi.

Eller når der kommer en person ind i et rum som sprudler af energi og glæde.